5 фитнес приложения

/5 фитнес приложения

5 фитнес приложения

Когато създадохме Мисия Кураж преди близо година, екипът ни беше (и още е!) сплотен около идеята, че е важно да се говори за мъжките здравословни проблеми и посещаването на лекар е неминуемо първата крачка към това. Размишлявайки над изминалата година осъзнахме, че това само по себе си не е достатъчно. Ето защо решихме да направим следващата крачка като си партнираме с хора като нашият треньор Радо и организации като Velocafe, за които физическата активност е не просто нещо в което вярват, но е и начин на живот.

Всеки определя това да спортуваш по-различен начин и се изисква доза кураж да излезеш и да се поизпотиш. Именно за това се замислихме как може да те мотивираме и се сетихме, че всеки от нас днес има нещо в ръката или джоба, което използваме за какви ли не неща. Сещате ли се за какво говорим? Да, телефонът ти ще е това. Знаеше ли, че това може да се окаже и основната причина да те накара да станеш от дивана и да излезеш да поспотъваш навън? За да те убедим в това, решихме да споделим с теб нашите топ 5 любими безплатни спортни приложения:

strava

Strava

Това е нашето най-любимо приложение и въпреки че може да го използваш за какъвто и да е спорт, фокуса му е върху тичането и колоезденето. Якото е, че в Strava може да харесваш или следиш други хора (малко като Facebook) и да участваш в месечни предизвикателства.

12312312

Runtastic

Ако пък обичаш да подкрепящ старт-ъпи, както и да тичаш в парка, то определено ти препоръчваме Runtastic! Апликацията поддържа и засичане на всякакъв тип тренировки – не само тичане. Прост дизайн и интеграция с всякакъв тип хардуер – Runtastic е за всеки!

sworkit-copy

Sworkit

Sworkit ти дава възможност да тренираш с персонализирани тренировки с видео (хей, Радо прави същото!) като избираш между кардио, издържливост или разтягане. Това е доста удобно, ако искаш просто да си останеш вкъщи същевременно да се поразмърдаш.

unnamed

MyFitnessPal

Искаш да тренираш, но следиш и онези лоши калории? MyFitnessPal анализира твоите диетарни изисквания и упражнения, за да определи оптималното количество калории и хранителни вещества, който трябва да приемеш всеки ден. Ябълка или баница? Вече знаеш.

apps-20708-13510798882605762-5f846367-363b-4061-b206-de89062be825

Seven – 7 Minute Workout Challenge

Нямаш време да тренираш, но имаш 7 минути само? Това приложение и идеално за теб тогава. Като използваш нищо повече от стол, стена и твоето собствено телесно тегло, апа ти помага да тренираш редовно за възможно най-кратко време.

By | 2017-01-15T20:14:16+00:00 октомври 9th, 2016|статии за спорт|0 Comments